Hvem er vi?


Gamma Team Dæk & Fælge Grossist A/ S

Gamma Team Startede i Danmark Januar 2004 og har siden udviklet sig til en af Danmarks førende leverandører af Dæk & fælge.

Vi lagerfører intet i Danmark, men leverer alle varer fra Tyskland fra dag til dag.

Vores samarbejde med en af Tysklands største grossister, gør det muligt at levere et både bredt og dybt program, til konkurrencedygtige priser.


...

Lars Sørensen

...

Paw Holst

Reklamationer og Fælge
...

Carina Bossow

Bogholderi og Kundeservice

Gamma Team A/S

Gamma Team Dæk & Fælge Grossist A/S bestræber sig udelukkende på, at offentliggøre aktuelt og saglig rigtigt indhold. Vi påtager os dog på ingen måder ansvaret for aktualiteten, rigtigheden, fuldstændigheden eller kvaliteten af de offentliggjorte informationer. Ansvarskrav mod Gamma Team A/S, som gennem brug af eller ikke brug af informationer, henholdsvis gennem brug af fejlagtige eller ufuldstændige informationer, er hovedsageligt udelukket, så længe der ikke kan bevises grov forsømmelighed. Alle tilbud er uforbindede og uforpligtende. Gamma Team Dæk & Fælge Grossist A/S tilskriver sig dog stadig retten til at kunne ændre dele af siden, supplere, slette og tilføje informationer på ubestemt tid eller ændre tilbud, uden specielle bekendtgørelser.

Kontakt os

70 20 90 89
86 94 90 89
info@gammateam.dk